AVÍS LEGAL

TRANS-VISA EXPRES SL, amb CIF número B-60943263, és una empresa incrita al Registre Mercantil de Barcelona, volum 28484, foli 130, full B-137561, inscripció 1a.

Les dades personals que proporcioni a TRANS-VISA EXPRES SL seran sotmeses a un tractament automatitzat, de caràcter confidencial, en un fitxer creat per TRANS-VISA EXPRESS SL, d'acord amb els termes establerts en la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, per tal de donar tràmit i gestionar la seva sol.licitud.

TRANS-VISA EXPRESS SL no ven ni lloga informació dels seus clients, ni facilita informació dels mateixos a tercers que no estiguin relacionats amb la transacció realitzada, llevat que vostè hagi consentit aquesta operació d'acord amb el que estableix aquesta política, així ho exigeixi la legislació vigent o sigui necessari per a la prestació del servei per part de TRANS-VISA EXPRES SL.

En qualsevol moment podrà revocar el consentiment atorgat, així com exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes establerts en la legislació vigent, dirigint-se per escrit a: TRANS-VISA EXPRESS SL. Gran Bretanya, 37. Nau 2A. Pol. Ind. Les Comes. 08700 Igualada.